Fotografies i quadres comarcals

La Terra Alta es plena d'edificis de gran valor arquitectònic, els cellers modernistes, ajuntaments renaixentistes, esglésies romàniques, construccions templeres,  i una gran varietat que no podem descriuré. Però també tenim edificis amb una gran història al darrere i sense tenir gran valor arquitectònic els i tenim un gran amor i pensament. 
Molts d'aquests edificis són ermites als calvaris, masies, coves, construccions de pedra en sec, etc etc. Si ha part, tots aquests edificis els admirem amb una bona copa de vi i en les magnifiques postes de Sol entre les nostres muntanyes, que tenim? El treball dur dels nostres avis, la tradició de la nostra terra, la bona qualitat, i màgia, molta màgia. 
Us deixo una foto del calvari de Gandesa en una posta de Sol, meravellós d'observar.
Les sortides i postes de Sol esdevenen una gran màgia de colors als cels de la Terra Alta. Pobles com poden ser Orta, Vilalba, Bot o Gandesa, entre altres, sou tot un recital poemàtic de colors de la naturalesa. Si fem una mica de memòria històrica el municipi d'Orta, en temps passats anomenat Orto Sole pel senzill fet de les sortides i postes de Sol que sou enamoradores i fascinats, ens falten paraules per d'escriure aquesta meravella que ens ofereix la naturalesa. A continuació dos fotos, una des de el municipi d'Orta i l'altre de Gandesa, us quedareu boca badats.

 L'Ernest Descals gran seguidor de la Terra Alta, la comarca l'enamora, i es nota amb les seves pintures. Són unes pintures que a qualsevol persona l'encanten ja que us sorprendran. Us deixem unes mostres. L'església de Bot, unes cases de Bot i la pl. de l'església d'Orta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada